Εξομολογήσεις ενός άντρα...

Εξομολογήσεις ενός άντρα...
 
%ce%95%ce%be%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82+%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%82+%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1...

To καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα. Τι γίνεται όμως όταν μικρά-μικρά μπιχλιμπιδάκια της μόδας μπαίνουν στην καθημερινότητα μας; Μας κάνουν έξω φρενών γυναίκες! Και μπορούμε να φτάσουμε και μέχρι σε ξεχωριστές διακοπές!

-Τα καμπανάκια στα πέδιλα

Τι μόδα είναι αυτή; Να περπατάτε και να παράγετε θόρυβο σε υψηλή συχνότητα; Μέχρι και τα πουλιά τον ακούν! Ωραία τα πέδιλα, μας αρέσουν όσα αρέσουν πρωτίστως σε εσάς, αλλά με ποια λογικά φοράτε κάτι που σε κάθε βήμα σας κάνει θόρυβο; Με αυτή την λογική να πάρουμε και εμείς κλαμπατσίμπανα να βαράμε; Τι; Είμαι υπερβολικός; 3 το ξημέρωμα στον δρόμο και ο θόρυβος ενοχλεί όλους όσους κοιμούνται!

-Το δαχτυλίδι στα δάχτυλα των ποδιών

Άλλο και τούτο πάλι… Η αλυσίδα στο πόδι είναι sexy. Το δαχτυλίδι στο δάχτυλο του ποδιού τι αποσκοπεί; Γιατί πραγματικά έχω πάνω από 100 φίλους και οι 100 λέμε το ίδιο. Και οι άλλοι 100 φίλοι των 100. Νομίζετε πως έτσι μας ελκύετε; Όχι κορίτσια. Είναι βασικό πράγμα να νιώθετε ωραίες, το κατανοώ. Αλλά με το δαχτυλίδι στο πόδι;

-Το πασάλειμμα με λάδι

Και τι είναι το καλοκαίρι για εσάς χωρίς μαύρισμα; Ότι η γυναίκα χωρίς πιασίματα για εμάς (δρόμος χωρίς σήματα). Αλλά μην φτάνετε και στο άλλο άκρο. Μια φίλη πήγε διακοπές πιο λευκή από παγωτό βανίλια και γύρισε σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο «Ο άνθρωπος που γύρισε από την ζέστη». Και άντε μαυρίζετε. Sexy… Αυτό που ρίχνετε πάνω σας ένα τρίκιλο λάδι είναι ανεξήγητο. Και λαδώνουν και τα καθίσματα στο αυτοκίνητο!

-Ο καλοκαιρινός ρομαντισμός

Μέχρι και εγώ που για άντρας είμαι ντιπ ρομαντικός (έως γλυκανάλατος) εκνευρίζομαι! Το καλοκαίρι αγαπιόμαστε πιο πολύ; Το καλοκαίρι ντε και σώνει πρέπει να είμαστε ρομαντικοί και εμείς και εσείς; Τον χειμώνα γιατί δεν κάνετε αγάπες; Όχι με το ζόρι πρέπει να δούμε το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά!  Λες και τον χειμώνα δεν έχει ηλιοβασίλεμα. Ζούμε στον Αρκτικό Κύκλο…

-Τα παπούτσια πλατφόρμες

Υπάρχουν παπούτσια πλατφόρμες και παπούτσια πλατφόρμες-αεροπλανοφόρο! Οι πλατφόρμες είναι αποδεκτές. Το δεύτερο όχι. Όσο κοντούλες και να είστε μην τις φοράτε τις υπερβολικές πλατφόρμες. Αγχώνεται και εμάς που σας βλέπουμε να περπατάτε με τα 1000 ζόρια. Εδώ να πέσετε, εκεί να πέσετε, και στο τέλος κρεμιέστε από πάνω μας για να μην μετρήσετε το πεζοδρόμιο.

-Το γκλίτερ στο σώμα

Ααα, αγαπημένο εκνευριστικό! Βγαίνουμε για ποτό και για να είστε λαμπερές βάφεστε, στολίζεστε. Και λέτε «Δεν ρίχνω πάνω μου και ένα κουβά χρυσόσκονη για την φάση;». Εκτός ότι το κάθισμα ΔΕΝ καθαρίζει ούτε με 5 χέρια πλύσιμο, γεμίζετε και εμάς και λαμπυρίζουμε, λαμπυρίζετε εσείς σαν κώνος της τροχαίας και μέσα σε όλα δίνουμε και στόχο!

-Η καλοκαιρινή διατροφή και οι δίαιτες

Άντε θέλετε να έχετε όμορφο σώμα. Καλά κάνετε γιατί και εμείς (οι άλλοι) γυμνάζονται από Μάιο μέχρι Αύγουστο λες και πάμε σε διαγωνισμό Mr. Olympia. Αλλά να πηγαίνουμε να φάμε κανά καλαμαροχτάποδο και να λέτε «Δεν μπορώ, κάνω δίαιτα» μόνο και μόνο για 10 μέρες διακοπών είναι λίγο σπαστικό. Εμείς θέλουμε να νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Φάτε σαν άνθρωποι. Γιατί δεν τρώμε και εμείς από ντροπή…

-Κάθε μέρα... ντίρλα!

Τι trend είναι και αυτό; Είπαμε καλοκαίρι είναι, να απελευθερωθούμε; Όταν όμως ανεξήγητα πίνετε το βάρος σας σε αλκοόλ είναι κάπως… Ναι, να το ρίξουμε έξω αλλά μια γυναίκα μεθυσμένη είναι άσχημο θέαμα. Άντε μια, ΟΚ, ωραία είναι (γίνεται και καλύτερο το σεξ). Αλλά 10 μέρες διακοπών, δέκα μέρες… ντίρλα; Τέτοια ποσοστά ούτε 17χρονος στην Ίο!